Бокс тренировки с националния треньор Палми Ранчев в столичния „ABC Fight Club“

palmi-ranchev

Без лятна пауза продължават тренировките в столичния „ABC Fight Club“.

Веднага след края на летния лагер за таекуон-до и кик бокс, който тече в момента в СОК „Камчия“, ще се проведат семинар и тренировки по бокс с едно от емблематичните лица в клуба – Палми Ранчев. Той е дългогодишен национален и клубен треньор, с богата практика в тренировъчните и състезателните зали.

В „ABC Fight Club“ името му се свързва с подготовката на някои от най-успешните състезатели на клуба на национално и международно ниво.

По време на семинара и тренировките ще се обърне внимание върху усъвършенстването както на стандартни, така и нетипични техники в бокса. Също така – върху създаването на основи за изграждане на собствен боен стил.

Семинарът и тренировките с Палми Ранчев са подходящо начало и полезна проверка преди активния есенен състезателен сезон, в който първото предизвикателство е държавното първенство по кик бокс в Каварна в средата на септември.

Тренировките са подходящи както за професионалисти, така и за любители.

Добре дошли да се включат във физическите занимания са и всички, които проявяват по-широк интерес към бойните спортове, както и към уникалната методика на тренировка в „ABC Fight Club“.

Тренировките ще бъдат на 8 септември, четвъртък, от 19,30 – 21,00 часа и на 10 септември, събота, от 14,00 – 15,30 часа в зала 4Б на Националния стадион „Васил Левски“ в София. Цена 10 лева на тренировка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.