„Ивет Лалова Спринт Академи“ спечели четири медала на „Децата на София“

leka-atletika-lalova1
Почетната стълбичка на 60 метра с треньорката Екатерина Тошева

„Ивет Лалова Спринт Академи“ спечели два златни, един сребърен и един бронзов медал на турнира „Децата на София“ на стадион „Васил Левски“ в столицата.

Клубът, създаден от звездата ни в леката атлетика Ивет Лалова, участва с 43 момичета и момчета в надпреварата. Състезанията се проведоха във възрастова група от 5 до 16 години, като общо над 600 деца стартираха на „Децата на София“.

Мария Симовска спечели първото място на 60 метра във възрастовата група 2003-2005 г. Михаела Миткова от „Олимпия“ (Враца) се класира втора, а Ивана Ковачева от „Ивет Лалова Спринт Академи“ е трета.

Талантливата Симовска печели поредно отличие, след като донесе първи медал за „Ивет Лалова Спринт Академи“ от Националния шампионат по лека атлетика в Добрич през февруари.

leka-atletika-lalova
Почетната стълбичка в щафетата дете/родител с треньорката Валентина Стоянова

Първи в щафетата на 2 х 50 м дете (2006-2007 г.) и родител станаха Дарена Петрова и Матей Петров. Втори се класираха двойката Алина Петева и Велизар Петев. На трето място завърши Илайда Нурулова от „Академик“ с баща си.

Доброто представяне в турнира на децата от „Ивет Лалова Спринт Академи“ бе допълнено с класирания за финалите на всички възрасти. Атлетите от клуба се подготвят под ръководството на треньорите Екатерина Тошева и Валентина Стоянова.

АВТОР: INSPORT.BG

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.