Петър Тодоров спечели поредния кръг на „Лига Cornilleau“ (Снимки)

mega

Петър Тодоров спечели поредния кръг на „Лига Cornilleau“, организирана от софийския клуб за тенис на маса „Мега Спин“. В надпреварата участваха 19 любители на играта.

Във финала Петър Тодоров победи Александър Петков с 3:0 (цялото класиране вижте на снимката долу).

„Лига Cornilleau“ се радва на засилен женски интерсен, като редовно в турнира играят поне 2-3 запалени дами по тениса на маса. Състезанието събира различни по възраст и ниво любители на играта, като така мачовете стават интересни и разнообразни.

mega1

„Лига Cornilleau“ може да се смята за първата аматьорска лига в тениса на маса в България. Състезанието се провежда всеки понеделник от 18 часа в залата на „Мега Спин“ в София. В лигата могат да играят всички желаещи без органичение на пол и възраст.

Всеки участник, спрямо резултатите си, се включва в ранглиста (вижте временното класиране на снимката долу). На шест месеца класиралите се на първите 16 места в подреждането играят финален турнир. Първите четирима печелят предметни награди – хилки, раници, сакове, гуми за хилките и др.

Вход за участници 10 лв.

АВТОР: INSPORT.BG

Временно класиране в лигата:                                                                 Класиране от поредния кръг на лигата:

mega-kl-1

mega-kl

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.