Иницитива София 2018 осигури нови 4 тенис маси в Борисовата градина

tenis na masaИницитива София 2018 – Европейска столица на спорта и Столична община осигуриха нови 4 маси за тенис в Борисовата градина.

Спортните съоръжения на стойност 12 000 лв. вече са поставени на мястото на старите и разнебитени уреди до Паркинга пред входа на ст. Българска армия“. Мястото от години е известно и любимо на приятелите на спорта с най-малката топка, които отдавна мечтаеха за по-добри условия. Новите маси са с приятна визия, много по-стабилни и с далеч по-качествено покритие.

„Подобряването на спортната инфраструктура е един от приоритетите на инициатива София 2018 и на Столична община. Искаме да предложим на софиянци много повече възможности и условия за спорт и активен начин на живот,“ заяви Анатоли Илиев, организационен секретар на София2018 – Европейска столица на спорта.

Над 5.5 млн. лв. ще инвестира Столична община за спортни обекти до 2018 г.: 100 км велоалеи, още 2 спортни зали, ледена арена в „Младост“, многофункционален комплекс в парк „Възраждане“, още много тенис маси в парковете и 24 фитнес площадки на открито, съобщава facebook страницата Sofia2018 – Европейска столица на спорта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.