Нямате мускули? Тогава просто ги облечете

MuskulestiFlanelki

Ако сте едни от тези по-мързеливи хора, които предпочитат да се заседяват в удобния фотьойл и да хапват сандвичи, но въпреки това си мечтаят да впечатляват момичетата с добра физика, за вас вече има решение, пише „Express“, цитиран от списание „Обекти“.

Звучи като фантазия, но е съвсем реално – става въпрос за хитро изобретение, което превръща отпуснатата физика в калено тяло.

TeniskaMuskuli2Не буквално, разбира се, но създава доста успешно илюзията за това. Тениската с името Funkybod Muscle Top е изобретена от треньора по бокс Аш Буно и неговия приятел Рики Робинсън, който пък е счетоводител. Тя е с подплънки, които не само изглеждат като добре калени мускули, но и са подходящо твърди на пипане, благодарение на материал от пяна.

Той приляга изключително добре под повърхността на тениската и умело прикрива отпуснатата и слаба плът отдолу.

Идеята дошла на двамата англичани докато наблюдавали как все повече и повече хора идват в местня фитнес, само защото искали да променят външния си вид, а не от страст към спортуването или дори здравето.

„Това са кльощави мъже, които иначе са здрави, но просто нямат мускули“, обяснява Буно. „Оказва се, че мъжете могат да бъдат не по-малко суетни от жените“.

До момента вече са продадени над 1000 Funkybod тениски, които Буно и Робинсън продават направо от своя уебсайт. Тениските се предлагат в четири различни размера, черно и бяло и са в четири различни размера.

САЙТ НА ПРОИЗВОДИТЕЛЯ

ВИДЕО

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.