Огромен интерес към мача „Подкрепете Стан“

stilian-petrovПоради висок интерес Първа инвестиционна банка Fibank закупи допълнително количество от още 500 билета за грандиозното шоу на националния стадион „Васил Левски“. Мачът ще се състои на 26 май (неделя) от 15.00 часа и е с благотворителна цел под мотото „Подкрепете Стан“.

Събраните приходи от продадените билети ще отидат за лечението на децата на България, страдащи от левкемия. Миналата седмица банката закупи 1000 билета за благотворителния мач, които подари на клиенти и поддръжници на каузата. Те останаха изключително щастливи от възможността да участват в нея – билетите бяха изчерпани в рамките само на няколко часа. Затова банката реши да закупи още пропуски. 50 от новозакупените билети Fibank раздаде на деца от столичните училища, които са участвали в програма на БФС за популяризиране на футбола в България сред младите хора.

За удобство билетите в София ще продължат да се раздават и в клоновете на банката в моловете: „Сердика“, „София“, „Аутлет център“, „Сити център“ и „Парадайс център“. Новото количество пропуски вече се раздава до изчерпване на количествата. Всеки може да получи максимум 2 билета.

Информация http://www.novsport.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.