Блондинка прелъсти 15-годишен тийнейджър във фитнес салон

BetsiBrusheir24-годишната Бетси Брашхиър от Оклахома е арестувана миналия четвъртък (21 юни), след като е прелъстила 15-годишно момче в тренировъчна зала на фитнес салон, съобщава News on 6.

Момчето посетило фитнес салона, заедно със своята майка, която забелязала, че Бетси Брашхиър стартирала повече от видим флирт със сина ѝ и дори помолила други посетители на залата да наглеждат девойката, ако предприеме още по-развратен подход към нейното дете.

Малко по-късно майката била информирана, че двойката, съставена от нейното момче и съблазнителната блондинка, се е усамотила в солариума на заведението.

Майката моментално разбила вратата, когато детето ѝ не отговорило при първото почукване. При влизането на разярения родител Бетси Брашхиър се опитала да се скрие. Опитът ѝ обаче бил неуспешен.

Когато майката засякла прелъстителката, последната била облечена единствено с миниатюрен спортен сутиен. Брашхиър буквално била извлечена от разярената жена извън стаята, но впоследствие майката я оставила да се облече, за да не бъде видяна гола от няколкото мъже, трениращи във фитнес залата.

Бетси Брашхиър останала в помещението на солариума, докато не се появили полицейските служители.

При разпита прелъстителката признала, че е целунала момчето, но според нея подобен акт не е бил незаконен или погрешен. Брашхиър обаче напълно отрекла твърденията на майката, че била премахнала дрехите си, въпреки че свидетели от фитнес салона потвърдили, че са я видели гола.

Според версията на 15-годишното момче Брашхиър го помолила да отиде с нея в помещението на солариума, на чиито територии тя се съблякла и започнала да го целува.

Срещу прелъстителката е повдигнато обвинение за ясно изразено сексуално посегателство към непълнолетен.

Бетси Брашхиър е пусната под гаранция срещу 20 хиляди долара, като ѝ е наредено да няма никакви контакти с хора под 18-годишна възраст, които не са част от нейното семейство.

Делото е насрочено за 13 юли.

Информация: http://inews.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.