Писториус убил приятелката си от ревност

oscar-pistorius-6_2480644bЮжноафриканската параолимпийска звезда Оскар Писториус е убил приятелката си от ревност, са последните версии около смъртта на Реева Стеенкамп.

Атлетът е полудял от ревност, заради близките отношения на Реева с негов добър приятел. Според анонимен източник черепът на Реева е бил размазан и след това е била застреляна. Полицията в ЮАР откри кървава бухалка в дома на Писториус, като в момента доказателството се разследва. Най-добрият приятел на Блейд рънър призна, че е получил обаждане от Оскар минути, след като е застрелял Реева, в което спринтьорът е хлипал „Моето бебче, убих моето бебче. Господи, вземи мен“. Писториус се е обадил на Джъстин Диварис, за да му каже какво се е случило, непосредствено преди да звънне в Бърза помощ около 3:55 часа. „Казах му, `Какво говориш?“, продължава разказа си Диварис. „И той повтори – Случи се ужасен инцидент, застрелях Реева“. Диварис е хукнал към дома на Писториус, но там вече е била полицията. Приятелят на спортиста е видял Реева покрита с кърпи и одеяла. Бащата на Писториус беше категоричен, че няма никакво съмнение, че това е инцидент, базиран на инстинкт. Бащата на убитата Реева говори вчера по случая, но не нападна Писториус.

„Той преминава през неща, които ние не знаем. Няма омраза в сърцата ни“, каза бащата на Стеенкамп. Оскар се е опитал да съживи приятелката си с целувки, след като я е застрелял. Той се е опитвал да я реанимира в банята, където я е застрелял. Според спекулациите, една от причините за смъртта на Реева може да се окаже връзката й с ръгби играч. Медиите в Южна Африка свързват Реева Стеенкамп с Франсоа Хугаард, близък приятел на Писториус. Стеенкамп и Хугаард са поддържали активна връзка през Туитър, а понякога са си уреждали и срещи. Реева е започнала връзка с Писториус през ноември. Бившите приятелки на параолимпиеца описват Оскар доста многозначително. „Той определено не е това, за което го мислят хората“, каза Саманта Тейлър за бившия си любим.

Информация http://news.bgnes.com/

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.