Грандиозен спектакъл отбеляза 70 години НСА

Тържествен спектакъл наречен „Минало, настояще,бъдеще” отбеляза 70-годишния юбилей на Национална спортна академия „ Васил Левски”. В зала 1 на НДК бяха представени художествени композиции от 52 вида спорта, които се изучават в учебното заведение. А над 200 танцьори и студенти участваха в шоупрограмата.

Първият вълнуващ момент по време на събитието бе появата на сцената на едни от най-известните и заслужили наши спортисти. С почит зрителите се изправиха на крака и бурно аплодираха любимците си. Специално за шоуто в залата бе и бившият капитан на националния отбор по футбол Димитър Бербатов, който учи в НСА.

Позитивни емоции поднесе и филмът за водната база на академията край Несебър, който е в основата на един от трите курса в Академията, а именно плувният. За завършек на едночасовия спектакъл всички участници се хванаха на дунавско хора. На тази гледка не издържаха много от зрителите, които с радост се присъединиха към танцуващите и заформиха голямо и дълго хоро.

 

Автор и снимки: Деница Григорова

This article has 5 Comments

  1. Много приятно изживяване беше. С много позитивни емоции. Не липсваше и хуморът, който беше на ниво.
    Чудесна статия! Готини снимки!

  2. Много беше хубаво,поздравления за всички участници!Обаче спешно се издирват сумистите участващи в спектакъла,ако видят очакваме включване,ако не другите да помагат 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.